Vés al contingut
Si us plau, espereu...
31 Mar, 2023

Que és un Sistema de Gestió de Compliment Penal?

Un sistema de gestió de compliment penal (també conegut com compliance penal) és un conjunt de polítiques, procediments i controls que una organització implementa per a assegurar-se que compleix amb les lleis i regulacions penals aplicables.

29 Mar, 2023

Programa Celebracions anuals en honor de Sant Josep

Des d'aquest enllaç teniu accés a la programació de les celebracions anuals en honor de Sant Josep (Jocs Populars, Cross Escolar Caixalmassora, Sorteig de l'Estalvi, Pilota Valenciana, conferéncia "El Futbol i la Música Clàssica", Campionat Escolar de Unihockey, Missa Solemne en honor de Sant Josep i horaris de repartiment dels regals i

18 Mar, 2023

Estafes online

QUE DIFERÈNCIA HI HA ENTRE UN FRAU I UNA ESTAFA?

En una estafa, qui realitza l'operativa és el propi client, en canvi, en l'operativa de frau, qui realitza la mateixa és un tercer sense el consentiment del client.

En l'actualitat en l'àmbit de particulars les estafes mes comunes es produeixen mitjançant Bizum pel caràcter immediat d'enviament i recepció dels fons.

18 Mar, 2023

Distingir monedes i bitllets falsos

Sabries distingir un bitllet fals?

18 Mar, 2023

Enviar diners amb la nova Ruralvia

En la nova Ruralvia, si accedeixes com a usuari particular (tant en l'APP com des de la WEB)  el que abans veies com a "Transferències" ara és "Enviar diners".

Des d'ací pots:

28 Feb, 2023

QRishing: ves amb compte amb els codis QR fraudulents

Els ciberdelinqüents sempre van un pas per davant i proven diferents modalitats per a defraudar a les seues víctimes. Aquesta nova entrada de la sèrie «Protegeix-te contra el frau» et permetrà sospitar i actuar en cas que ocórrega.

20 Feb, 2023

Bitllets deteriorats

Els diners en efectiu continua sent el mitjà de pagament més utilitzat a Espanya  i, encara que tenim a la nostra disposició altres mitjans de pagament, la majoria dels xicotets pagaments realitzats a les botigues els realitzem amb bitllets i monedes.

18 Feb, 2023

Canvi en l'accés WEB a Ruralvía

A partir del 20 de febrer de 2023 canvia la manera d'accedir a la WEB de Ruralvía.  
Hem creat un accés més senzill per a continuar fent una banca digital més intuïtiva i fàcil.

A partir d'ara et sol·licitarem  només dues dades: DNI (amb la lletra) i la contrasenya (també es podrà accedir amb passaport).

14 Feb, 2023

Nova guia sobre fraus i estafes

La Comissió Nacional del Mercat de Valors acaba de publicar una guia informativa sobre fraus i estafes financeres. Existeixen molts tipus d'estafes i, en els últims anys, s'han vist incrementats a causa de les possibilitats que permeten les noves tecnologies i les xarxes socials.

13 Feb, 2023

Ajuda a les víctimes del terratrémol de Turquia i Síria

Col·labora amb les víctimes del terratrémol de Turquia i Síria a través de Creu Roja enviant una transferència a ES8601980500802022053421 o mitjançant Bizum, codi 02727

Subscriu-te a