Vés al contingut
Si us plau, espereu...
Desde este formulario puedes enviar todo tipo de documentación, como por ejemplo, DNIs, rentas, escrituras, etc.
Formato PDF y JPG
Màxim 5 fitxers.
Límit de 20 MB.
Tipus permesos: jpg, pdf.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES

La present clàusula resumeix la nostra política de protecció de dades, i en el seu cas pot afegir alguna especificació pròpia del servei o producte que ara contracta. Pot consultar la informació ampliada corresponent en la seua oficina o canal habitual, així com en la web de l'Entitat.

RESPONSABLE: Caixa Rural San José d'Almassora, S. Coop. De Cdto.V.

FINALITAT: Complir les normes, executar contractes i precontractes, atendre sol·licituds de contractació, complir obligacions de solvència imposades per normativa, informar d'ofertes, millorar la qualitat i tracte personalitzat.

LEGITIMACIÓ: Execució de contractes. Cumlimiento d'obligacions legals. Interés legítim del Responsable i Consentiment de l'interessat.

DESTINATARIS: Només el responsable, llevat que ens haja donat el seu consentiment per a la seua cessió, o aquesta vinga imposada per una norma. No es preveuen transferències de dades a tercers països. Seran també destinataris els proveïdors d'algun servei, però això es farà sempre amb contractes i garanties subjectes als models aprovats per les autoritats en matèria de protecció de dades. Les dades d'impagament de deutes, una vegada requerit el seu pagament, se cediran als fitxers de solvència següents: ASNEF EQUIFAX i BADEXCUG.

DRETS: Podrà accedir, rectificar, suprimir les seues dades, així com altres drets reconeguts per la normativa. Sempre pot sol·licitar intervenció humana en decisions automatitzades. Recorde que sempre pot oposar-se a qualsevol tractament, o revocar el consentiment atorgat sense cap perjudici per a Vosté

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.