Vés al contingut
Si us plau, espereu...

Canal Ètic

Benvingut al Canal Ètic de Caixalmassora. El nostre Canal Ètic és una via de comunicació, segura i confidencial, a través de la qual es pot informar de qualsevol irregularitat o actuació contrària a la llei, al Codi de Conducta i a la resta de normativa interna del Grup.

Tinga en compte que aquest Canal no és l'adequat per a presentar queixes o reclamacions de clients. Per a això es poden dirigir al servei d'atenció al client: [email protected]

El Canal Ètic forma part del Sistema Intern d'Informació implantant conforme al que es disposa en la Llei 2/2023, de 20 de febrer, reguladora de la protecció de les persones que informen sobre infraccions normatives i de lluita contra la corrupció.

Aquesta plataforma li permet realitzar comunicacions, fins i tot de manera anònima, garantint la protecció dels informants enfront de possibles represàlies. Vosté té a la seua disposició una "Guia Informativa per a persones que realitzen comunicacions" en la qual es descriu l'àmbit material i personal al qual s'estén el Canal Ètic així com l'abast de les mesures de protecció que li brinda la normativa vigent. El Sistema Intern d'Informació compta també amb una "Política d'Informació  d'irregularitats i protecció dels informants" a la seua disposició en https://caixalmassora.canaletico-cajarural.com/inicio

Caixalmassora ha designat un Responsable del Sistema Intern d'Informació encarregat de la gestió d'aquest Sistema i compta amb la Unitat Tècnica de Compliment Penal per a la recepció i gestió de les comunicacions i informacions rebudes a través del Canal Ètic.

Podran presentar comunicacions a través d'aquest canal, els empleats, socis, consellers, proveïdors o persones que treballen per a o sota la seua supervisió, ex emprats, becaris, candidats a llocs de treball, prescriptors o altres col·laboradors.

Per a presentar una comunicació pot fer-ho:

  • Accedint al Canal Ètic a través d'aquest enllaç:

Accés Canal Ètic