Vés al contingut
Si us plau, espereu...
Formato PDF
Només un fitxer.
Límit de 20 MB.
Tipus permesos: pdf.

CLÀUSULA PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Caixa Rural San José d'Almassora, S. Coop. De Cdto.V. Adreça: Carrer Trinidad, 20, Almassora (Castelló); Tlf. 964 5600 003; Correu electrònic: [email protected]

DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: [email protected]

FINALITAT: Portar la gestió de sol·licituds d'ocupació i, en el seu cas, el procés selectiu, en el qual poguera ser inclòs, per a la provisió d'un lloc de treball en l'entitat.

LEGITIMACIÓ: Les dades són tractades sobre la base del consentiment manifestat mitjançant el lliurament o enviament del Currículum.

DESTINATARIS: Les dades no seran cedits o comunicats a tercers, excepte manifestació explícita de l'interessat.

CONSERVACIÓ: El currículum, llevat que Vosté no exercisca dret de supressió o oposició, podrà conservara per a futurs processos de selecció en l'entitat, en l'àrea de la seua formació acadèmica i/o professional. En tot cas, l'entitat no assumeix responsabilitat per la falta de veracitat i actualització de la informació aportada. I, així mateix, es reserva la facultat d'eliminar o destruir la informació en qualsevol moment i sense previ avís. A aquest efecte, adoptarà les mesures pertinents per a impedir la restauració o recuperació de les dades per tercers.

DRETS: De conformitat amb la legislació en protecció de dades de caràcter personal, Vosté pot exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i, en el seu cas oposició, enviant una sol·licitud per escrit, acompanyada d'una fotocòpia del seu DNI o document identificatiu equivalent, a CAIXALMASSORA, Carrer Trinidad, 20, Almassora (Castelló), o a l'adreça de correu electrònic [email protected]. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.