Vés al contingut
Si us plau, espereu...
30 May, 2023

Certificat UNE 19601

El certificat UNE 19601 és un reconeixement atorgat a les organitzacions que compleixen amb els requisits de la norma UNE 19601:2017. Aquesta norma estableix els alineaments per a establir, implementar, mantindre i millorar un sistema de gestió de compliance penal en una organització. El certificat UNE 19601 demostra que l'organització té un enfocament estructurat i efectiu per a previndre, detectar i gestionar riscos penals.

23 May, 2023

Navega a gust i compra amb tranquil·litat

Juntament amb Assegurances RGA des de Caixalmassora estem constantment informant i recordant com navegar i comprar online de manera segura.

A continuació aprofundirem en qüestions bàsiques i en unes altres que no són tan del domini públic però que poden servir per a coses que es fan cada vegada més.

23 May, 2023

Convocatòria Assemblea General Ordinària

En compliment de l'acord adoptat pel Consell Rector d'aquesta Entitat i de conformitat amb el legal i estatutàriament establit, es convoca a totes les persones sòcies de Caixa Rural San José d'Almassora, S. *Coop. de Crèdit V.

22 May, 2023

Saps què signifiquen els números de la teua targeta?

Mai t'has preguntat què signifiquen els números que identifiquen la teua targeta bancària? A continuació t'ho expliquem amb la informació oferida pel Banc d'Espanya en el seu web  clientebancario.

16 May, 2023

EXPOSICIÓ DE PINTURA I ESCULTURA - EL ARTE DEL REALISMO

 

Dins del CICLE NACIONAL D'EXPOSICIONS que està realitzant des de fa diversos anys la nostra entitat, Caixalmassora acollirà a la seua sala d'exposicions, l'obra pictòrica de quatre grans artistes referents en el panorama artístic actual:

27 Apr, 2023

Llista d'agraciats Sorteig de l'Estalvi 2023

Després de tres anys sense SORTEIG DE L'ESTALVI, ahir vam poder reprendre el tradicional sorteig de l'estalvi, en el qual es van sortejar més de 150 regals.
Des de Caixalmassora vam voler agrair als nostres socis i clients la massiva participació en l'esdeveniment, sortejant in-situ regals sorpresa entre els assistents.

26 Apr, 2023

Spoofing - Usurpació identitat electrònica

¿QUÈ ÉS EL SPOOFING?

El spoofing consisteix en la usurpació d'una identitat electrònica per a ocultar la pròpia identitat i cometre així, delictes en Internet.

En l'àmbit bancari, l'objectiu principal és obtindre dades per a realitzar operacions ecónomicas. Els casos de spoofing s'han incrementat molt. És una tècnica molt similar al Smishing o Vishing, però mes sofisticada.

PRINCIPALS CARACTERISTICAS

22 Apr, 2023

Conferència: El futbol i la música clàssica

Dia 27 d'abril a les 19.30 h en el Saló d'actes de Caixalmassora.

Conferència impartida per Manuel Águila, autor del blog An die Musik (A la música)

Si vols passar una bona estona parlant de música, d'aquesta que anomenen clàssica, i de futbol, no te la perdes. Semblen dos mons molt distants… però tal vegada no ho són tant.

14 Apr, 2023

Existeix perill si he proporcionat el meu número de compte a un tercer?

En la nostra vida quotidiana és previsible que en algun moment ens sol·liciten el número del nostre compte bancari, ja siga a l'hora de per exemple, inscriure'ns en un gimnàs, en realitzar una compra en línia o en algun tràmit amb les administracions.

06 Apr, 2023

Que és el Canal Ètic de denúncies dins d'un Sistema de Gestió de Riscos Penals

El Canal Ètic de denúncies és un component clau del Sistema de Gestió de Compliment Penal d'una organització. Aquest canal permet als empleats, clients, proveïdors i altres stakeholders reportar possibles conductes inapropiades, fraus, corrupció o altres irregularitats que puguen afectar la integritat i la reputació de l'organització.

Subscriu-te a