Vés al contingut
Si us plau, espereu...
04 Jun, 2024

Que és un Sistema de Gestió de Compliment Penal?

Un sistema de gestió de compliment penal (també conegut com compliance penal) és un conjunt de polítiques, procediments i controls que una organització implementa per a assegurar-se que compleix amb les lleis i regulacions penals aplicables.

30 May, 2024

El frau del SI - nova variant d'estafa telefònica

El vishing o frau telefònic representa una amenaça significativa per a la seguretat financera i personal dels ciutadans. El vishing, que és una forma d'enginyeria social utilitzada per estafadors per a obtindre informació confidencial a través de trucades telefòniques fraudulentes, s'ha convertit en una amenaça creixent.

En aquests moments s'ha detectat un nova manera de procedir que consisteix a gravar la nostra veu quan contestem.

14 May, 2024

Convocatòria Assemblea General Ordinària 2024

En compliment de l'acord adoptat pel Consell Rector d'aquesta Entitat i de conformitat amb el legal i estatutàriament establit, es convoca a totes les persones sòcies de Caixa Rural San José d'Almassora, S. Coop. de Crèdit V.

09 May, 2024

Exposició de pintura - "Musas, semimusas y corcheas" de Carmen Mansilla

Seguint amb el CICLE NACIONAL D'EXPOSICIONS que Caixalmassora està realitzant des de fa anys, en aquesta ocasió tenim el plaer de presentar l'obra de Carmen Mansilla, amb el titule "Muses, semimuses i corxeres"

La nostra entitat, compromesa sempre amb la cultura i l'art convida a tota la ciutadania a gaudir d'aquesta interessant exposició.

08 May, 2024

Juntos somos Oro - Juegos Olímpicos y Paralímpicos de París 2024

¡Participa i podràs aconseguir un dels kits esportius de París 2024 que sortegem!

30 Apr, 2024

Nota de premsa: "Protégete, evitar el fraude está en tus manos"

L'Associació Espanyola de Banca (AEB), CECA, la Unió Nacional de Cooperatives de Crèdit (Unacc), l'Associació Nacional d'Establiments Financers de Crèdit (ASNEF), l'Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe), la Guàrdia Civil i la Policia Nacional han presentat hui la campanya de conscienciació sobre ciberseguretat ‘Protégete, evitar el fraude está en tus manos’, amb l'objectiu de reforçar la seguretat digital de totes les persones.

26 Apr, 2024

Llista d'agraciats Sorteig de l'Estalvi 2024

El passat dia 24 d'abril vam tornar a celebrar el SORTEIG DE L'ESTALVI. 
Amb la  Sala d'actes completament plena es van sortejar 150 regals entre els impositors de l'Entitat, majors de 15 anys, que van mantindre depòsits en llibretes d'estalvi, comptes corrents o imposicions a termini fix.

En finalitzar el mateix i entre els presents en el Saló es van sortejar regals.

19 Apr, 2024

Col·laboració amb en el centres educatius - 2024

Com cada any i dins de les habituals col·laboracions en temes culturals, socials, educatius i esportius que Caixalmassora realitza en la nostra població, hem fet lliurament de 8.000€ als CEIP (Centres d'Educació Infantil i Primària) i els IES (Instituts d'Educació Secundària).

 

17 Apr, 2024

Celebracions anuals en honor de Sant Josep - 2024

Cada any per aquestes dates des de Caixalmassora s'organitzen actes per a celebrar el dia de Sant Jose, patró de la nostra entitat
Són dies d'esport, d'actes religiosos, del SORTEIG DE L'ESTALVI, de l'esperat dia del lliurament dels regals entre els menors impositors el dia 1 maig, dia de la festivitat de Sant Josep.

A continuació detallem el programa d'actvitats:

17 Apr, 2024

Suplantació de l'Agència Tributària via SMS durant el període de presentació de la renda 2023

Com tots els anys, aprofitant l'inici del període de presentació de la renda, els ciberdelinqüents han llançat una campanya per a tractar d'enganyar els contribuents i fer-los facilitar dades personals i bancàries per a després efectuar accions en el seu nom o fins i tot efectuar càrrecs en els seus comptes.

Subscriu-te a