Vés al contingut
Si us plau, espereu...
dia solidario
14 Sep, 2023

Dia Solidari del Grup Caixa Rural

Enguany es compleix la desena edició d'aquest bonic dia en què tot el Grup Caixa Rural s'uneix per a ajudar als més necessitats. En aquests deu anys el Grup ha aconseguit recaptar més de 700.000 euros per a diferents projectes en els quals han sigut protagonistes l'equip ciclista que patrocina i tots els seus empleats.

Caixalmassora s'uneix a la resta d'entitats del Grup Caixa Rural, a Assegurances RGA i a l'equip ciclista que patrocinen per a celebrar el Dia Solidari i demostrar el seu esperit solidari i social, col·laborant amb les persones que més el necessiten donant el 20% de les pòlisses d'assegurances que s'hagen venut hui.

En aquesta edició s'han marcat com a objectiu recaptar fons per a cobrir les necessitats bàsiques dels més necessitats, prioritàriament l'alimentació, col·laborant amb les institucions i associacions locals que treballen amb aquest objectiu (Economats, Bancs d'Aliments, ONG’s, etc.) situades en les seues àrees d'influència.

Per a fer més visible el Dia Solidari, durant el dia de hui els empleats del Grup Caixa Rural i Segurs *RGA hem vestit una samarreta verda solidària i una simbòlica mà amb els dits índex i cor alçats com a símbol de pau. Un dia en què valors que comparteixen, com el compromís i l'ajuda als altres, brillen més que mai.