Vés al contingut
Si us plau, espereu...
Compras online con Bizum
11 Feb, 2024

Compres online amb Bizum

Bizum ha aconseguit ser una forma de pagament entre particulars de primer nivell. La majoria d'usuaris de banca electrònica utilitzen Bizum de manera habitual.

Però en aquests moments està també convertint-se en un referent en els pagaments online. Tant és així que el Banc d'Espanya en el seu web ha publicat una noticia que ve a ser una guia pràctica per als consumidors que vulguen utilitzar aquesta forma de pagament.

Tal com indica el BdE, “Bizum enllaça el nostre número de telèfon amb el compte bancari i permet realitzar pagaments online de manera ràpida i segura, usant només un número de telèfon i una clau especial, coneguda com a "clau Bizum".

 

En Caixalmassora i Grup Caixa Rural la clau Bizum es pot generar des de l'APP Ruralvia Pay .

En el seu web expliquen el funcionament i donen consells bàsics per a poder operar amb seguretat:

Què és la clau Bizum? És un codi de seguretat, personal i intransferible, compost per 4 dígits, que pots obtindre a través de l'app de la teua entitat. D'aquesta manera, aconsegueixes una mesura de seguretat addicional que garanteix la protecció dels teus pagaments. I, a més, el codi el pots canviar en qualsevol moment.

Com podem realitzar compres en línia amb Bizum? El procés és senzill. Després de seleccionar Bizum com a mètode de pagament en la web del comerç, has d'introduir el teu número de telèfon i l'esmentada clau Bizum per a finalitzar la compra. Com és natural, totes les compres online que realitzes a través de Bizum es carregaran en el compte vinculat. La despesa podrà consultar-lo en l'app de la teua entitat en l'apartat Bizum/moviments.

Es poden realitzar devolucions en les compres fetes a través de Bizum? Com amb qualsevol altra forma de pagament, les devolucions de productes comprats amb Bizum depenen de la política de canvis del comerç on has realitzat la compra, per això és essencial estar informat sobre aquestes polítiques abans de realitzar una compra.

Quines garanties ofereixen les compres amb Bizum? Les compres realitzades en comerços electrònics ofereixen la mateixa seguretat que altres mètodes de pagament digitals conforme als estàndards regulats per la Unió Europea i les normes nacionals. No obstant això, la seguretat també depén dels teus hàbits segurs, com verificar la legitimitat dels llocs web i llegir acuradament les polítiques del comerç.

Té algun cost? Pagar amb Bizum no et costarà res. La teua entitat no et cobrarà cap comissió.”

 

 

Etiquetes