Vés al contingut
Si us plau, espereu...
paygold
25 Jan, 2023

PayGold, pagament oline per a comerços i professionals

Els comerços, professionals i empreses de serveis ho tenen molt fàcil amb PAYGOLD per a cobrar les seues vendes o treballs.

Paygold és un servei oferit per Caixalmassora i el Grup Caixa Rural que permet el pagament a través d'un email, un SMS o un codi QR sense la necessitat de tindre pàgina web. Es pot fins i tot utilitzar des d'una APP a casa del client o des de l'oficina.

Principals avantatges del servei PayGold:

1) És un servei segur

Tant per al client, que haurà d'autenticar la seua identitat abans de realitzar el pagament de la compra, com per al comerç o professional, que no es veurà obligat a guardar dades de targetes.

2) És una solució ràpida

No es necessita tindre pàgina web  ni ordinador. Podrà enviar la sol·licitud de pagament al client des del seu propi mòbil o mostrar el codi QR en el seu telèfon.

El client, per part seua, només haurà de prémer sobre l'enllaç rebut en el seu email o per SMS o escanejar el QR. En un instant  serà redirigit a la passarel·la de pagament on podrà introduir les seues dades per a realitzar l'abonament de la compra.

3) És un servei senzill

El comerç o professional tan sols haurà d'emplenar les dades bàsiques de la compra i triar com vol fer-li arribar la sol·licitud de pagament al seu client, a través de correu electrònic, de SMS o d'un codi QR.

El client rebrà la notificació amb un enllaç perquè puga començar el procés per a realitzar el pagament.


(veure noticia en el blog de Ruralvía)

A més d'aquest servei, també tenim disponible el Bizum per a empreses, comerços i autònoms. Pregunta en la teua oficina i t'informaran.