Vés al contingut
Si us plau, espereu...
acuord bizum
16 Dec, 2023

BIZUM: ACORD ENTRE SOLUCIONS DE PAGAMENT MÒBIL EUROPEES

Les principals solucions de pagament mòbil europees, BIZUM, BANCOMAT Pay i MB WAY, estableixen una acord per a la interoperabilitat.

BIZUM (Espanya), BANCOMAT (Bancomat Pay, Itàlia) i SIBS (MB WAY, Portugal), empreses líders en serveis de pagament mòbil en els seus respectius mercats, van signar el dia 13 de desembre una Carta d'Intencions per a implementar la interoperabilitat. Aquest acord té com a objectiu permetre als seus usuaris realitzar pagaments instantanis ràpids, còmodes i segurs, utilitzant el seu telèfon mòbil, en els tres països.

Amb la visió de contribuir al desenvolupament d'un mercat de pagaments paneuropeu sobirà i robust, mitjançant la interoperabilitat entre solucions de pagament existents, aprofitant els estàndards de pagament instantani SEPA i Les solucions de pagament mòbil amb major adopció en els diferents països europeus, l'objectiu d'aquest acord és connectar les tres principals solucions de pagament mòbil de confiança per als usuaris de cadascun d'aquests països. Queda oberta la possibilitat de la participació d'altres solucions de pagament europees en etapes posteriors d'aquesta iniciativa.

BIZUM, Bancomat Pay i MB WAY ofereixen pagaments entre persones (P2P) i de persones a empreses (P2B). Les solucions són utilitzades per 42,7 milions d'usuaris, els qui van realitzar 1.470 milions de pagaments en 2023 en els tres països.

L'acord estableix els principis d'interoperabilitat entre BIZUM, BANCOMAT Pay i MB WAY, amb l'objectiu de desenvolupar la interoperabilitat P2P en 2024 com primer pas, seguit per altres casos d'ús de pagaments en el futur.

Notícia extreta de la pàgina web de Bizum. Fes clic en aquest enllaç per llegir la notícia completa.