Pasar al contenido principal
Espere, por favor...
ca
01 Sep, 2021

Innovació en la Caixa dels Colors

Tenim el plaer de convidar-vos a participar en una experiència nova per a algunes de vosaltres i molt coneguda per a les que ja heu participat amb els vostres fills i filles majors durant els darrers 16 anys.

l’Espai Familiar Caixa dels Colors

EspaisFamiliars

www.espaisfamiliarsdecolors.com

Caixa dels Colors ara compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i l’Ajuntament d’Almassora i està reconeguda pel Ministeri de l’Interior com a Entitat d’Utilitat Pública.

És un honor per a CAIXALMASSORA, haver segut la primera Entitat del poble en col·laborar per a que Almassora disposara d’un Espai Familiar d’estes característiques, el primer de la Comunitat Valenciana, iniciat fa 16 anys gràcies a CAIXALMASSORA, una col·laboració que a dia de hui, encara mantenim.

L'Espai Familiar és un lloc de trobada per a les famílies amb criatures de 9 mesos a 3 anys no escolaritzades que, acompanyades per vosaltres, podreu gaudir de dues sessions setmanals per a jugar, parlar, escoltar, observar els vostres fills i les vostres filles, aprendre i créixer junts.

A més, enguany, com a novetat Caixa dels Colors inicia l’Espai de Flors, una nova experiència llargament desitjada que ofereix un encontre de comunicació i vincle per a famílies amb infants menudets. El programa està centrat preferentment en les dones que acaben de tindre un fill, que poden participar amb la seua criatura des del naixement fins als primers 8 mesos de vida de l'infant. 

Us convidem a participar a l’Espai Familiar o a l’Espai de Flors, perquè sabem que vos agradarà molt i estem segurs que podreu valorar molt positivament aquesta experiència d’educació viva i activa i acompanyar el creixement de les vostres criatures amb una dosi nova d'il·lusió i plaer per educar.

Podeu inscriure-vos al telèfon 651 647 774  en el qual Nuria vos donarà tota la informació.

Esperem i desitgem que este projecte contribuixca, juntament amb CAIXALMASSORA, a una nova manera de fer poble i us aporte una visió plaent de l'educació de les vostres filles i fills.

Més informació:

Qui som i què fem?

L'Espai Familiar Caixa dels Colors