Durante los días 5 al 9 de junio de 17:00h a 20:00h en nuestra sala de exposiciones tendremos la XIV Exposició d'Art organizada por el CEIP Errando Vilar.

 

Esta exposición se realiza principalmente desde el área de plástica aunque cada vez son más las áreas que colaboran. En ella se muestran los trabajos realizados por los alumnos de dicho colegio durante todo el curso.

 

Estáis todos invitados a visitar en el salón de exposiciones de Caixalmassora esta exposición de Arte en la Escuela donde podréis disfrutar de la creatividad de los alumnos.

Fecha: 
Lunes, 5 Junio, 2017 - 17:00 a Viernes, 9 Junio, 2017 - 20:00

En cumplimiento del acuerdo adoptado por el Consejo Rector de esta Entidad y de conformidad con lo legal y estatutariamente establecido, se convoca a todos los socios de Caja Rural San José de Almassora, S. Coop. de Crédito. V. para celebrar ASAMBLEA GENERAL ORDINARIA, en el domicilio social de la misma, sito en Almassora, Cl Trinidad, número 20, el próximo día 22 DE JUNIO DE 2017, a las 20:00 horas en primera convocatoria y a las 20:30 horas en segunda, a fin de tratar los distintos puntos del siguiente.

ORDEN DEL DIA

Fecha: 
Jueves, 22 Junio, 2017 - 20:00

El consistori destaca les seues accions socials, culturals i urbanístiques en benefici del municipi

L'Ajuntament d'Almassora ha atorgat aquesta vesprada la Medalla d'Or de la Vila a l'entitat Caixa Rural San José d'Almassora Cooperativa de Crèdit, coneguda com Caixalmassora. D'aquesta manera, la localitat reconeix el suport de l'organisme “al desenvolupament de la iniciativa privada i pública, la qual cosa ha contribuït a la modernització i enlairament de l'economia local, la societat i la cultura”, tal com ha manifestat l'alcaldessa, Susanna Nicolau, durant l'acte de lliurament del guardó.

Entre els motius exposats pel consistori per a la concessió de la Medalla d'Or figuren les accions socials i culturals que Caixalmassora du a terme en benefici de la població, com són la cessió de les instal·lacions de la seua seu a associacions locals i institucions públiques, el mecenatge a l'art local o l'impuls d'activitats intel·lectuals com la 'Tertúlia del Portal'. La corporació, que va aprovar en el ple del passat dilluns el reconeixement, també ha considerat les contribucions urbanístiques de l'entitat com les realitzades amb la cessió del solar on actualment se situa el Recinte Festes o la construcció de l'Escola Infantil Sant Josep.

El president de l'entitat, Miguel Serra, ha agraït l'esforç de tots els equips directius, tots els treballadors i tots els socis perquè l'entitat arribe al lloc en el qual es troba. Serra ha recordat que “estem ací perquè som xicotets i quan les entitats xicotetes s'associen poden aconseguir coses molt grans”. “Espere que dins de cent anys continuem donant el servei que el poble mereix”, ha incidit el president, en referència a la celebració del centenari de la creació de l'entitat en aquest 2017.

En aquest sentit, l'alcaldessa ha destacat el paper fonamental de l'entitat en la “activació i desenvolupament de l'activitat econòmica local, sobretot en aquella relacionada amb l'agricultura, un sector que va crear la base per a la futura implantació de nous negocis en el municipi”. Cal recordar que Caixalmassora es va fundar a l'empar del Sindicato Agrícola de San José en 1917 i la seua activitat, a excepció d'un breu període durant la Guerra Civil, no ha cessat en l'últim segle. Entre els nombrosos actes previstos per a la celebració del seu centenari, l'entitat ha editat un llibre que presentarà divendres titulat “100 años creciendo juntos”.

 

Páginas

 

Calculador de IBAN

Calculador de IBAN

L M M J V S D
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Prensa


Selecciona el periódico

Horario de atención al público

Desde el 1/11 al 31/03

* De Lunes a Viernes de 8:15h. a 14:45h.

* Martes y Jueves de 16:30h a 19:00h.

Desde el 1/04 al 31/10

* De Lunes a Viernes de 8:15h. a 14:45h.

Inicio de sesión